Рибите могат да се откажат от връзка с прекрасно момиче само

...
Рибите могат да се откажат от връзка с прекрасно момиче само
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии се влюбват само в умни жени

Рибите могат да се откажат от връзка с прелестно момиче само тъй като считат, че не е задоволително интелигентно

Казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Казват, че мъжете предпочитали русокоски. И двете несъмнено са самата истина, с едно конкретизиране – зависи кой е мъжът и коя зодия е. Има един вид мъже, които търсят интелигенти дами и несъмнено държат на това. За тях външността е на назад във времето, тъй като знаят, че разум не се купува, а и въпреки всичко партньорката им би трябвало да бъде поддръжка и най-много добър другар, с изключение на държанка.

Мъжете от тези 3 зодии избират умни и съумели дами:

Телец

За тях диалозите с дамата на сърцето им са доста значими. Няма по какъв начин да си изберат половинка, единствено тъй като е супер секси. Ако има нещо в интелектуален проект, което не ѝ доближава, а за тях то е значимо, забравете връзката ви да просъществува дълго. Много са взискателни и към себе си, и към партньорката си. Търсят освен държанка, само че и дама, която да ценят и почитат.

Везни

Изключително са капризни, когато става дума за половинката им. Често имат значителен и разнороден избор, само че несъмнено ще се спрат на най-хубавото. Предимно се влюбват по едно и също време в красиви и умни дами. За тях това е композиция, която върви ръка за ръка. Те желаят да бъдат впечатлени с това, което можете и знаете и не е задоволително просто да изглеждате съвършено.

Риби

Могат да се откажат от връзка с прелестно момиче само тъй като считат, че не е задоволително интелигентно. Обичат да излизат с девойки, които четат книги и имат интерес към изкуството и културата. За тях е значимо партньорката им да има лично мнение, жанр и усет и да знае повече от гаджето на най-хубавия им другар.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР